Ska jag börja blogga igen?

Detta är alltså min nya blogg. Wow! Trodde aldrig att jag skulle börja blogga igen. Men här är jag. Jag bloggade ju väldigt mycket när jag var yngre, men tröttnade och tog paus helt från sociala medier. Efter ett tag blev jag sugen på att göra något kreativt på internet igen och började ju sedan seriöst med YouTube istället och nu även Instagram. Men vet ni vad. Jag tänkte återuppta bloggandet lite igen. Kul va!?

Så vem är jag då? Jag är en mamma till en liten tjej som snart fyller 1 år. Tänk att jag kommer ha en ettåring här hemma. Så sjukt! Jag bor tillsammans med min lilla familj i ett radhus i Norrköping just nu. Men innan det kommer vi från Gamleby och Västervik. Förutom att syssla med sociala medier så är jag även mammaledig, varvat med pluggande och jobb som kommunikatör och administratör. Ibland jobbar jag även med events. Jag har i Kultur, samhälle- och mediegestaltning vid Linköpings Universitet och den här bilden är tagen på min examensdag.

Hoppas ni vill följa min resa. Så roligt!

Bild på mig från min examen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *